TEKLİF İSTE

Gökmen Bekar

Dijital Pazarlama

Google Benim İşletmem İle Web Site Trafiğinizi 5 Adımda Arttırın (İnfografik)

Google Benim İşletmem'in ücretsiz özelliği olan yazılar ile web sitenizin trafiğini arttırabileceğinizi biliyor muydunuz? 5 basit adımda işletme hesabınızdan paylaşımlar yapın ve arama sonuçlarında görünme oranınızı arttırın.

Google Benim İşletmem İle Web Site Trafiğinizi 5 Adımda Arttırın (İnfografik)

Hizmete sunulduğu ilk yıllarda standart bir firma listesi görevi gören Google My Business, Türkçe adıyla Google Benim İşletmem düzenli olarak yaptığı güncellemelerle işletme sahipleri için daha fonksiyonel bir platform olma yolunda hızla ilerliyor. Ürün ve hizmetlerinizi ücretsiz olarak yayınlama ve arama sonuçlarında, haritalarda sizi bulan ziyaretçiler ile ücretsiz olarak etkileşime geçmenizi sağlayan Google Benim İşletmem'in en yeni özelliklerinden olan yazıları da denemenizde fayda var. Yapacağınız paylaşımlar ile firmanızdan en son haberleri, blog yazılarınızı, duyurularızı, indirim ve kampanyalarınızı ücretsiz olarak yayınlayabilir; Google arama sonuçlarında ve Google Harita'larda listeleyebilirsiniz. Paylaşımlarınızı yaparken size faydalı olacağını düşündüğüm 5 basit adımı aşağıdan inceleyebilirsiniz.

1. Güncel ve Değerli İçerikler Paylaşın

En son haberler, blog yazıları, açık pozisyonlar, indirim ve kampanyalar gibi güncel ve değerli içerikler paylaşın. 

2. İçerikleriniz Kısa ve Öz Olsun

Yüzlerce kelimelik paylaşımlar yapabilirsiniz ancak sadece ilk 100 karakter sonuçlarda görünecektir. Bu yüzden önemli bilgilerin bu bölümde yer aldığından emin olun.

3. Etkileşime Odaklanın

Paylaşımınızı görüntüleyen ziyaretçi ile etkileşim yaratmak için buton ve linklerden faydalanın. Açılış sayfaları için gerekli optimizasyonu yaptığınızdan emin olun.

4. Görselleri Unutmayın

Görsellerin yer almadığı ve sadece yazıdan ibaret sayfalar ziyaretçilerinizi cezbetmez. 750x750 piksel boyutunda görseller hazırlayın ve içeriğinizde kullanın.

5. Düzenli Olun

Paylaşımlarınız 7 gün boyunca aktif olur ve sadece son 3 paylaşım sonuçlarda görünür. O yüzden düzenli olarak paylaşımlarda bulunun.

 

google-benim-isletmem-ile-web-site-trafiginizi-5-adimda-arttirin-infografik

Etiketler

Paylaş

En son paylaşımlardan anında haberdar olmak için e-bültene abone ol!

Hazırsan Hemen Başlayalım

Projenize dair önemli detayları ve iletişim bilgilerinizi gönderin,
hemen üzerinde konuşmaya başlayalım.